неделя, 29 май 2016 г.

Преимущества на LotusGrill бездимно барбекю на дървени въглища

С LotusGrill на терасата
С LotusGrill на планина през зимата
С LotusGrill в кухнята
С LotusGrill на язовира

С LotusGrill в гората


Преимущества на LotusGrill
Иновативна бездимна технология
Благодарение на специалната си конструкция барбекюто LotusGrill може да пече практически без дим. Контейнерът за дървени въглища е надеждно покрит от попадане на мазнини и течности от продуктите и от месото. При това, вие сами може да регулирате количеството дим в зависимост от мястото на приготвяне. Например, на открито с LotusGrill може да приготвяте, както на обикновено барбекю (с не голямо количество дим), а в кухнята (под включен ширм) и на балкона почти напълно да изключите появата на дим.
Специални дървени въглища от бук
При работа с LotusGrill ние препоръчваме да се използват специални букови въглища. Скорост – буковите дървени въглища се разпалват 2-3 пъти по бързо, отколкото обичайните. Комфорт – не отделят много дим и отровен мирис. Ефективност – дават 2-3 пъти повече жар в сравнение с с обикновените въглища. Икономисват пари – с една порция въглища в LotusGrill можете да печете около 30 и повече минути.
Безопасен и мобилен
LotusGrill е най-безопасното в света барбекю с бездимна технология. Корпусът на барбекюто не се нагрява по време на работа и поради това може да се пренася на всяко удобно място. Лотус Грил е безопасен даже при случайно обръщане – благодарение на специалната конструкция на контейнера за дървени въглища. Може да използвате LotusGrill в дома, на терасата, на балкона, на катер или яхта, в парка, в гората, на плажа, на пикник или къмпинг и т.н.
Мие се лесно и удобно
Всички части на LotusGrill са изработени от неръждаема стомана и удароустойчива пласмаса. Вътрешният съд и решетката на барбекюто могат да се мият в обикновена съдомиялна машина.
Бързина и икономия на средства
LotusGrill е най-бързото барбекю в света. Благодарение на вградения си вентилатор е готово за работа след 4 минути. С помощта на вентилатора лесно може да се регулира жарта от дървените въглища – от минимум до максимум. При това Лотус Грил използва много по-малко дървени въглища (до 10 пъти по-малко) отколкото обикновеното барбекю.
Вкусна и здравословна храна
Барбекюто на LotusGrill е винаги най-вкусно. Независимо дали печете месо, стек, кюфтета, хамбургери, пиле или обиковени наденички. При това излишната мазнина отделяна от продуктите не попада върху жарта от дървените въглища и ястията се получават вкусни и здравословни. LotusGrill е идеален също за приготвяне на скара на зеленчуци и даже на плодове.
Винаги вкусно и стилно
Стилният LotusGrill е удостоен с многобройни награди в областта на дизайна. Можете да избирате от 6 представени цвята на корпуса: огнено червено, царечно жълт, мандариново оранжев, салатено зелен, сливаво лилав и антрацитено черен. Всички барбекюта LotusGrill за удобство при транспорт са поставени в практична чанта с дръжки. В комплекта са включени и 4 бр. батерии необходими за вентилатора. Барбекюто е готово за работа веднага след изваждането от опаковката.
Два размера – за най-задружните компании
Можете да избирате LotusGrill Standart – за компания от 5-6 човека или LotusGrill XL – за компания от 10-12 човека.
Иновационно барбекю – допълнено с отлични аксесоари
Ние предлагаме пълният асортимент от оригинални аксесоари за LotusGrill – каменна плоча за приготвяне на пица в рамките на 8-10 минути, специален пръстен с капак за приготвяне на цяло печено пиле или грил, стъклен капак с вграден термометър, специална двустранна плоча тепаняки за печене. При нас винаги може да намерите и закупите също дървени букови въглища и гел за разпалване на LotusGrill.
LotusGrill е най-продаваемото в Европа барбекю с бездимна технология, в преимуществата на които се убедиха хиляди доволни клиенти. Сега този забележителен и иновативен продукт е вече достъпен и в България! Изпробвaйки качествата на LotusGrill вие със сигурност ще го харесате!
Желаем ви много вкусни преживявания!

Няма коментари:

Публикуване на коментар