сряда, 18 май 2016 г.

Рецепта за приготвяне на ребърца по американски и правене на барбекю с LotusGrill

Рецепта за приготвяне на ребърца по американски

свински ребърца - 1 кг
лук - 1 с.л. на прах
червен пипер - 3 с.л.
чесън - 1 с.л. на прах
сол - 1 с.л.
дафинов лист - 1 натрошен
ЗА МАРИНОВАНЕТО
оцет - 1/2 ч.ч. ябълков
зехтин - 1/3 ч.ч. или олио
соев сос - 1/4 ч.ч. лек
червен пипер - 1 с.л.
синап - 1 ч.л. синапено семе на прах/суха горчица
чесън - 2 ч.л. на прах
черен пипер - 1/2 ч.л.
кетчуп - 1/3 ч.ч.
чили - 1/2 ч.л. лют сос, по желание
мед - 1/3 ч.ч.

След приготвяне на подготовката на ребурцата печете за ваше улеснение с LotusGrill - първото бездимно барбекю в света на дървени въглища!

За повече информация относно всички продукти с марката LotusGrill вижте тук: 

Приятно печене и забавление!


Няма коментари:

Публикуване на коментар