събота, 16 юли 2016 г.

Печене на зеленчуци (пипер и гъби) с LotusGrill барбекюта на дървени въглища без дим

С LotusGrill бездимните барбекюта можете лесно да опечете и зеленчуци.
В случая показваме как ние за няколко минути опекохме пипер и гъби.
При приготвяне на гъбите поставихме с средата на чашката на гъбите малко сол и покрихме с LotusGrill стъклен капак.
Така гъбите се задушиха и станаха много вкусни.
След това поставихме свинско месо и около него поставихме гъби направо за печене.
Отново се получи отличен резултат.
Пробвайте и вие!
За повече информация и поръчки може да ни потърсите на: www.lotusgrill-bulgaria.com или на телефон 80879-910-299




Няма коментари:

Публикуване на коментар