неделя, 10 юли 2016 г.

Приготвяне и печене на пържоли и шишчета с LotusGrill без димно и без пушек барбекю на дървени въглища

Скъпи приятели,
Публикуваме за вас в снимки как приготвихме и опекохме на LotusGrill бездимно барбекю на дървени въглища свински пържоли и шишчета от агнешко и свинско месо. Основните детайли са: осолихме и овкусихме по свой вкус месото, подготвихме и запалихме LotusGrill барбекюто на дървени въглища и след 3-4 минути започнахме да печем. В рамките на 30 минути изпекохме вкусно, лесно, бързо и здравословно месо и шишчета за 4-6 човека. Вижте по-долу целият процес в снимки:

Подготовка за работа


Вече всичко е налице 

Поставяне на LotusGrill букови дървени въглища в контейнера

Поставяне на LotusGrill гел за разпалване

Запалване на гела, включване на вентилатора и поставяне на контейнера с дървени въглища

Поставяне след 4-ри минути на свинските пържоли върху LotusGrill барбекюто на дървени въглища


Изпичане от едната страна без дим

Изпичане от другата страна без пушек

Поставяне за печене шишчета от агнешко и свинско месо

Печене на бавен огън

Защита от комари с Isotronic соларен уред с ултразвук

Тъй като и комарите разбраха колко вкусно е нашето барбекю се наложи да включим в защита Isotronic соларен уред с ултразвук против комари). Повече информация за LotusGrill барбекю може да намерите на: www.lotusgrill-bulgaria.com Пробвайте и вие! Със сигурност ще ви хареса)

1 коментар:

  1. Интересува ме какъв е вкусът на месото, след като няма пушек! Ако е все едно сте пекли на електрическа скара , без да се опуши, то значи какъв е смисъла! Моля да споделите, тъй като идеята на барбекюто е опушването на месото и зеленчуците!

    ОтговорИзтриване